Fråga:
Vilken typ av borste ska användas med en Cavalier King Charles Spaniel?
Flavin
2013-10-09 20:10:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har en Cavalier King Charles Spaniel valp. Pälsen på kappan är tunn och lång. Jag skulle vilja borsta henne för att förhindra trassel, särskilt i öronen, men en slickerborste och en tappborste har inte verkat göra mycket av någonting. Vilken är den bästa typen av borste att använda med hennes pälstyp?

Ett svar:
Flavin
2013-10-16 21:03:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En kombinationsborste som är borstad på ena sidan och stift på den andra har fungerat bra för mig. Borstborsten är bra för hennes kroppspäls, som är rak och medellång så att den inte tenderar att trassla. Jag använder stiftborsten på öronen, som har den långa, lockiga spanielpälsen som kan trassla.

Anledningen till att jag initialt diskonterade stiftborsten är att jag letade efter en borste att använda till alla päls och tappborsten hade ingen effekt på hennes kroppspäls. När jag förstod att de två pälstyperna var så olika bestämde jag mig för en kombination som har fungerat bra.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...