Fråga:
Vad kan jag göra för en hund med riktigt torr hud
user9
2013-10-09 20:01:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har en 15 år gammal pekingese som vi räddade för ungefär 5 år sedan. Han har alltid haft mat- och drogallergier och vi har varit noga med vilka schampon vi använder och vad vi lät honom äta. Under det senaste året har hans hud blivit riktigt dålig. Det får honom att klia nästan ständigt vilket har skapat flera ömma fläckar. Det blev så dåligt över sommaren att han fick det hela och vi tvingades klippa håret mycket kort. När vi gjorde såg vi hur illa hans hud verkligen var. Det finns flera stora fläckar av riktigt torr hud som han har lyckats bli rå.

Vi har provat hampkräm som hjälper vissa (mestadels för att jag tror att det hindrar honom från att slicka den) men Buddy (hunden) hatar det till den punkten om han ser flaskan han springer åt andra hållet. Finns det något som kan göras för att göra honom mer bekväm?

Allergierna här har mer att göra med vad vi kan ge honom snarare än att vara orsaken till problemet. De är mat- och drogallergier snarare än säsongsallergier.
@JoshDM vi har honom på en speciell mat som veterinären rekommenderade på grund av hans allergier.
@Chad Kan jag fråga vilket livsmedelsmärke du matar honom?
[Exklusivt lamm och ris] (http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=833&cat=5)
Vi har nyligen försökt ändra den till [Blue Wilderness Duck] (http://www.bluebuffalo.com/dog-food/wilderness-duck) (ingen korn eller fyllmedel skulle vara billigare att mata honom med guldstångsversion). Detta har inte förändrat hans hudtillstånd även om han älskar maten.
Ett svar:
#1
+5
Nakiki350
2013-11-16 02:12:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Några livsmedelsrelaterade saker som jag vet är ett hjälpmedel från att arbeta med sällskapsdjur och kosttillskott är: - Kokosnöt osötad strö över maten kan hjälpa oljan i huden och pälsen för att främja dess hälsa, eller också kokosolja gnuggad i hud. de älskar dock att slicka av det (det är bra för dem att äta) så du måste gnugga in det bra innan de får en chans att slicka av det. - En havremjölbaserad mat och / eller schampo kan också hjälpa till. Det finns också många godisar och kosttillskott i djuraffärer som är goda och om de ges enligt instruktionerna på förpackningen är de perfekta för att främja hud och pälsheda.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...