Fråga:
Vilka tecken ska jag leta efter hos mina barn för att veta att de är redo för ett husdjur
psubsee2003
2013-10-09 17:32:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mina barn närmar sig snabbt en ålder när de börjar bli tillräckligt ansvariga för att hantera ett husdjur på egen hand. Min fru och jag vill uppmuntra detta för att lära dem ansvaret att ta hand om någon annan, att placera en annans behov framför sina egna.

De är dock inte riktigt där än. De visar intresse för att mata vår hund (ibland) och vanligtvis har deras egna företräde när de ombeds hjälpa till med hunden.

Vilka är de tecken jag borde leta efter hos mina barn för att veta när det är rätt tid så att vi inte tar hand om det själva.

Jag tror att denna fråga handlar mer om barn än om husdjur, och hör därför bättre till [Parenting.SE]. De har [en hel tagg om husdjur] (http://parenting.stackexchange.com/questions/tagged/pets).
@AbbyT.Miller det är en rättvis poäng, men min resonemang för att fråga var att få perspektivet för husdjursgemenskapen eftersom de kanske hade bättre inblick i vad det kan ta för ett barn att ta hand om husdjuret som är i husdjurets bästa
@psubsee2003 När det händer har du båda: P (jag är en föräldremod). Denna fråga finns faktiskt [redan på föräldraskap] (http://parenting.stackexchange.com/questions/7494/how-do-you-determine-if-a-child-is-ready-for-a-pet), btw .
Denna fråga verkar vara utanför ämnet eftersom den handlar om föräldraskap, även bred, det kan inte besvaras tillräckligt inom detta format.
Denna stängda fråga har föreslagits för att öppna igen utan att redigera eller ge en motivering, rösta för att hålla stängd.
Den här frågan har också några problem som kan ta itu med ett svar här: http://pets.stackexchange.com/questions/1520/is-there-anything-i-should-know-or-consider-before-giving-a-pet -som en gåva
Två svar:
#1
+6
Beofett
2013-10-09 18:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Först och främst föreslår jag att du ser till att dina barn kan och kommer att utföra regelbundna sysslor varje dag utan att misslyckas.

Om du inte redan har ett husdjur kan du skapa några andra dagliga sysslor som surrogat. Om de inte redan gör en sådan syssla kan du tilldela en ny och förklara att du gör det för att se hur de skulle hantera ett husdjurs ansvar.

Se till att de gör sysslor varje dag. Jag föreslår att du väntar minst en månad för att se till att de inte tappar intresset över tiden, och du bör nog undvika att skapa en tydlig tidsram med dem (det är mycket lättare att fortsätta med den sysslan under den tredje veckan med vetskap om att du bara har 7 dagar till tills du får det husdjur du ville ha!).

Du kan också utsätta dem för andra aspekter av att ta bil med husdjur genom att hitta vänner som har ett husdjur av den typ du funderar på och ordna med dina barn att hjälpa till med några av de mindre roliga uppgifterna. Att gå med någon annans hund (övervakad) och sedan vara ansvarig för att plocka upp skräp är ett stort test på ett barns engagemang, liksom att skräpa skräp efter en katt eller städa en kanins bur eller rengöra en akvarium. P Men eftersom det låter som om du redan har en hund, är den bästa demonstrationen att de helt enkelt tar på sig ansvaret för att mata och gå din hund. Det är bra om du övervakar, särskilt om de inte är fysiskt tillräckligt stora för att kunna gå din hund på ett säkert sätt, men du bör sätta dem i uppgift att plocka upp skräp och kassera dem på ett säkert sätt. Om de inte kan ta en del av bördan att ta hand om ett husdjur som redan finns i hushållet, är de inte redo för sitt eget husdjur.

#2
+6
Mistu4u
2013-10-09 18:08:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det är mycket plikt för en att ha ett husdjur på egen hand. Att ta hand om ett husdjur kräver åtagandet att ta ett stort ansvar. Men eftersom du har en hund i ditt hus är det förståeligt att dina barn vet det mycket väl.

Jag kommer att säga att du ger upp några av de dagliga uppgifterna till dina barn långsamt av den nuvarande hund, se om de känner sig intresserade, i det här fallet är kärlek att göra jobbet mycket viktigt och kärleken ska komma inifrån sig själv. Om du ser att de inte är missnöjda med att utföra sina uppgifter och de verkligen älskar att göra jobbet, kan du låta dem få sitt eget husdjur. Men igen, försök inte att pressa dem att ha en för om de verkligen är motvilliga kommer du att möta problem efter att ha köpt ett husdjur. Ansvaret för det nya husdjuret kan i sin tur läggas till din egen börda. Så besluta klokt.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...