Fråga:
Varför gråter min hund på flygplan?
user34
2013-10-09 05:19:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag märkte att när ett flygplan passerar över vårt hus, börjar min hund yla och stannar inte förrän planet ligger väldigt långt från vårt hus.

Är det här ett normalt beteende?

Om inte vad kan jag göra för att hindra min hund från att hyra i flygplan?

Två svar:
#1
+11
ThomasH
2013-10-09 05:38:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Förutom John Cavans svar, om du har uteslutit några medicinska problem, ylar din hund troligtvis mot planet för att få det att försvinna - och det fungerar!

The power of barking

Om flygplan passerar tillräckligt ofta över ditt hus, vill du desensitisera din hund för bullret.

Försök att söka efter flygljud på YouTube och spela upp dem i en volym som din hund är bekväm med. Belöna med mycket godis och beröm.

Öka volymen i mycket små steg, eftersom du kommer att ångra mycket av arbetet om du felbedömer din hunds gränser och han börjar tjuta.

Ha mycket tålamod, det tar sannolikt ett tag för din hund att vänja sig vid bullret och associera det med bra saker som händer (TM).

#2
+5
John Cavan
2013-10-09 05:29:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Han kan tycka att motorljudet är distraherande eller irriterande (detsamma kan sägas om mänsklig reaktion också) och det är också detta som uttrycker hans missnöje. Jag måste vara ärlig, jag tror inte att jag har hört talas om det förut, så det kan vara värt att kontrollera hans hörsel och öron för att vara säkra.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...